0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten

Ondernemen is risico nemen. Of je nu als ZZP-er of MKB-er actief bent.

Wij brengen de risico's voor je in kaart, zo maken we samen een persoonlijk en zo gunstig mogelijk verzekeringsplan.
Contact opnemen

Voor bedrijven

Weet jij wat voor risico's je als ondernemer loopt? Denk maar eens aan het aansprakelijkheidsrisico; wat als jij of jouw werknemer tijdens het uitvoeren van werkzaamheden of het geven van verkeerd advies schade bij een klant veroorzaakt? Of het brandrisico; wat als er onverhoopt brand uitbreekt en jouw gereedschappen of voorraad gaat verloren? Wat te denken van de loondoorbetalingsplicht bij een langdurig zieke werknemer? Of het risico op inkomensverlies als je arbeidsongeschikt raakt? Je bent als ondernemer immers niet meer verzekerd voor sociale zekerheid en zal hier zelf een voorziening voor moeten treffen. Zomaar een greep uit de risico’s die een ondernemer loopt.

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Er zijn altijd risico’s die je niet kunt of wilt dragen, deze kunnen in de meeste gevallen gelukkig afgedekt worden. Vaak heeft een ondernemer niet alle risico’s in beeld. Dan is het toch wel erg fijn als wij met jou meekijken en jou in heldere taal wijzen op deze risico’s en vervolgens kijken naar de mogelijkheden om deze zo passend mogelijk af te dekken. We zijn onafhankelijk en werken met nagenoeg alle in Nederland actief zijnde verzekeraars samen. Periodiek kijken we samen of de verzekeringen nog passen bij jouw situatie op dat moment. Indien nodig sturen we bij zodat je altijd actueel blijft.

Mocht je onverhoopt schade lijden dan zijn wij 24/7 te bereiken en zullen er alles aan doen om de schadeafhandeling zo goed en vlot als mogelijk te laten verlopen zodat jij weer snel kan doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen!

Samen kijken we vooruit

Als zelfstandig ondernemer is het erg belangrijk om vooruit te kijken. Niet alleen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen maar denk ook aan het opbouwen van jouw pensioen. Of het treffen van een nabestaandenvoorziening bij vroegtijdig overlijden. Wat te denken van een pensioenregeling ten behoeve van het personeel? Laat je goed adviseren!
Financieel adviseur
Jurgen Nagtzaam

Zoek jij een sparringpartner en wil je ook worden ontzorgd?
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

CONTACT OPNEMEN
Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram