0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten

Wonen

Woonhuisverzekering

Met een woonhuisverzekering verzekert u uw woning tegen schade als gevolg van onder andere brand, storm, inbraak en waterschade. Uw woning wordt verzekerd voor de herbouwwaarde die wij in de meeste gevallen samen met u vaststellen middels een herbouwwaardemeter. De herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om uw huis opnieuw te bouwen. U bent nooit onderverzekerd als u de waarde verzekerd die uit de ingevulde waardemeter komt, dit noemt men garantie tegen onderverzekering.

 

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw inboedel door onder andere brand, schroeien, blikseminslag, diefstal of waterschade. De dekking is vaak uit te breiden naar een ‘van buitenkomende onheilen’ dekking. Uw inboedel wordt verzekerd voor de waarde welke wij in de meeste gevallen samen met u vaststellen middels een inboedelwaardemeter. U bent nooit onderverzekerd als u de waarde verzekerd die uit de ingevulde waardemeter komt, dit noemt men garantie tegen onderverzekering. Erg belangrijk, want bij onderverzekering keren verzekeraars niet de volledige schade uit. Het is van belang om de inboedelwaarde bij een life-event zoals geboorte/verhuizing opnieuw vast te stellen maar in ieder geval maximaal om de 5 jaar.

 

Kostbaarhedenverzekering

De kostbaarhedenverzekering biedt dekking aan waardevolle zaken of verzamelingen als die door een oorzaak van buitenaf beschadigd, vermist of verloren raken. De kostbaarhedenverzekering kent een hele uitgebreide dekking, nagenoeg alle schadeoorzaken zijn gedekt. Een kostbaarhedenverzekering wordt per eigendom afgesloten en biedt vaak werelddekking, dus ook voor schade die buitenshuis plaatsvinden.

Een aantal voorbeelden van kostbaarheden: kunst, antiek, lijfsieraden en instrumenten zoals muziekinstrumenten maar ook foto-, film- en videoapparatuur.

 

Woonlastenverzekering

Een woonlastenverzekering dekt (een deel van) uw woonlasten mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt en/of werkloos worden. U kunt kiezen uit verschillende dekkingsvormen en looptijden.

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram