0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten

Autoverzekering

Omschrijving:

Elke autobezitter is verplicht een WA autoverzekering af te sluiten. Met een WA verzekering verzekert u zich tegen schade die u aan anderen aanbrengt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook schade aan uw eigen auto te verzekeren. Hier in één oogopslag een overzicht:

U kunt uw autoverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen, zoals:

Ongevallen inzittenden

Bij blijvende invaliditeit of overlijden van de bestuurder en/of passagier(s) als gevolg van een ongeval met het verzekerde voertuig wordt er een vast bedrag uitgekeerd.

Schadeverzekering inzittenden

Als gevolg van een schade geleden met het verzekerd voertuig zijn de bestuurder en passagiers voor zowel letsel- als zaakschade (schade aan hun bagage en kleding) verzekerd. De verzekeraar keert na een ongeval een bedrag uit dat gelijk is aan de werkelijk geleden schade, weliswaar gemaximeerd tot het verzekerd bedrag.

Rechtsbijstandverzekering

Met een aanvullende rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp om schade aan uw auto of letselschade te verhalen op de tegenpartij.

Pechhulpverzekering

Met een pechhulpverzekering kunt u een beroep doen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. U kunt kiezen voor pechhulp in Nederland in- of exclusief woonplaats, maar ook voor pechhulp in heel Europa.Heb je een vraag over een Autoverzekering? Of liever persoonlijk contact?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig en vrijblijvend contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram