0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten

Bromfietsverzekering

Omschrijving:

Uw bromfiets dient minimaal WA verzekerd te worden. U kunt uw bromfiets ook uitgebreider verzekeren, hierbij kort een omschrijving per dekking.

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Wettelijk bent u verplicht uw bromfiets WA te verzekeren. U bent dan verzekerd voor schade veroorzaakt aan dereden. De premie voor een WA dekking is afhankelijk van de leeftijd van de regelmatige bestuurder, uw postcode en no-claimkorting.

Diefstal

U bent verzekerd voor diefstalschade of pogingen daartoe. De diefstalpremies zijn gebaseerd op de nieuw- of dagwaarde van uw bromfiets en uw postcode. U kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met een WA-dekking. Uw bromfiets dient naast het standaardslot beveiligd te zijn met minimaal een ART klasse 3 veiligheidsslot.

Aanrijding

Deze verzekering biedt dekking voor aanrijdingschade, beschadiging en vandalisme. Deze dekking wordt bovenop de verplichte WA verzekering gesloten. De premie is afhankelijk van de leeftijd van de regelmatige bestuurder, uw postcode, de nieuw- of dagwaarde van uw bromfiets en eventuele no-claimkorting.

Ongevallen opzittenden

Bij blijvende invaliditeit of overlijden van de bestuurder en/of passagier als gevolg van een ongeval met het verzekerde voertuig wordt er een vast bedrag uitgekeerd.

Verhaalrechtsbijstandverzekering

Met een aanvullende verhaalrechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp om schade aan uw auto of letselschade te verhalen op de tegenpartij.Heb je een vraag over een Bromfietsverzekering? Of liever persoonlijk contact?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig en vrijblijvend contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram