0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten

Zorg

Basisverzekering

In Nederland is een basisverzekering voor zorgkosten verplicht. In de basisverzekering is de standaard zorg van onder andere de huisarts en het ziekenhuis verzekerd. U kunt zich vrijwillig verzekeren voor aanvullende dekkingen. Jongeren tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd op de polis van de ouder. Een zorgverzekeraar is verplicht iedereen voor de basisverzekering te accepteren.

Door de overheid wordt ieder jaar een verplicht eigen risico vastgesteld. U kunt tegen premiekorting kiezen voor een hoger eigen risico.

Aanvullende- en tandartsverzekeringen

U kunt uw basisverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering. De aanvullende verzekering dekt de kosten voor onder andere fysiotherapie, kraamzorg, alternatieve geneeswijze, psychologische zorg, enz. De tandartsverzekering dekt de kosten (gemaximeerd) voor behandelingen aan uw gebit en het plaatsen van kronen of bruggen.

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram