0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten

Over mij

Mijn naam is Jurgen Nagtzaam, een bevlogen adviseur met inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring.

Naast dienstverlening op het gebied van verzekeringen voorzie ik mijn klanten ook van advies over hypotheken en overige financiële producten.

Ik ben begaan met mijn klanten, toegankelijk en makkelijk benaderbaar. Door de korte lijntjes reageer ik snel en ben daarnaast goed te bereiken, dat is vandaag de dag niet vanzelfsprekend!

Het klantbelang staat bij mij centraal, maar dan ook echt! Ik ben open, eerlijk en transparant. In heldere taal en zonder ‘poespas’ leg ik complexe verzekeringsvraagstukken aan jou uit zodat het voor iedereen te behappen is. Waarom zou je iets moeilijker maken dan nodig is?

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk, hierdoor leer ik jou pas écht kennen wat uiteindelijk het advies ten goede komt. Door het persoonlijk contact bouwen we een duurzame relatie op wat leidt tot wederzijds vertrouwen. Naast vertrouwen vinden klanten ‘gemak’ ook erg belangrijk, mijn doelstelling is dan ook om jou zo goed als mogelijk te ontzorgen.

Werkwijze

Vanuit ons kantoor in Fijnaart bedienen wij zowel particuliere als zakelijke relaties. Dit doen wij het liefst face to face maar telefonisch of digitaal kan natuurlijk ook. Wij zijn niet gebonden aan één bepaalde verzekeringsmaatschappij of geldverstrekker. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken met veel verzekeraars en financieel dienstverleners samen. Daarom kunnen we jou de meest passende verzekeringsoplossing of hypotheek aanbieden.

Verzekeren

Na een gedegen inventarisatie kijken we samen naar de risico’s die jij loopt. De risico’s die jij niet kan of wil dragen proberen we tegen de meest gunstige voorwaarden en prijs af te dekken door middel van een verzekeringspolis.

Om ervoor te zorgen dat je up-to-date blijft vindt er periodiek een onderhoud plaats waardoor de verzekeringen aan blijven sluiten op jouw situatie. Je blijft dan goed verzekerd en voorkomt hierdoor onnodig gedoe bij schade. Mocht je onverhoopt schade leiden dan begeleiden wij jou uiteraard zo goed als mogelijk.

Hypotheken

Na een uitgebreide inventarisatie van jouw situatie, wensen en doelstellingen volgt de analyse wat leidt tot een concreet advies. Eenmaal het advies doorgesproken vragen wij de hypotheek en eventueel aanverwante producten aan bij de aanbieder(s).

Is er aanleiding om gedurende de looptijd de hypotheek te wijzigen als gevolg van een gebeurtenis of wijziging in jouw persoonlijke situatie of heb je vragen dan staan we voor jou klaar om je te voorzien van advies.

Kennismaken

Wil jij ook worden ontzorgd? Zoek je zekerheid en financiële rust? Stap gerust ons kantoor een keer binnen voor een kennismaking en een bakje koffie. Of bel voor het maken van een afspraak, dan komen wij bij jou op visite.

CONTACT OPNEMEN
Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram