0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten

Verzekeringen

Tegen welke risico's wilt u zich verzekeren? We kijken graag samen met u naar de risico's die u loopt en welke u niet wilt of kunt dragen. Van woon-, auto- tot uitvaartverzekering, we helpen u graag. Liever meteen online afsluiten? Dat kan natuurlijk ook.
CONTACT OPNEMEN

Direct zelf een verzekering afsluiten?

Wilt u liever zelf uw verzekeringen regelen? Ook dat is bij ons mogelijk. U kunt snel en eenvoudig zelf de verzekering die u zoekt afsluiten via onze website.

Particulier verzekeren


Iedereen loopt risico, soms bewust en soms onbewust. Denk maar eens aan het aansprakelijkheidsrisico; wat als jij of jouw zoon per ongeluk schade bij iemand anders veroorzaakt? Of het brandrisico; tijdens het kokkerellen schiet de vlam in de pan waardoor jouw keuken beschadigd raakt. Wat te denken van een geschil met jouw werkgever? Dan is het wel zo fijn om terug te kunnen vallen op juridische hulp. Zomaar een greep uit de risico’s die men dagelijks loopt.

De risico’s die jij niet kan of wilt dragen kunnen in de meeste gevallen gelukkig afgedekt worden. Wij helpen jou graag om de risico’s die jij loopt inzichtelijk te maken zodat je een goede afweging kan maken welke risico’s je wilt verzekeren.

Vanuit ons kantoor in Fijnaart bedienen wij zowel particuliere als zakelijke relaties. Dit doen wij het liefst face to face maar telefonisch of digitaal kan natuurlijk ook. Wij zijn niet gebonden aan één bepaalde verzekeringsmaatschappij maar kunnen nagenoeg alle aanbieders welke actief zijn op de Nederlandse verzekeringsmarkt aanbieden. Meer weten over onze werkwijze? Kijk dan even hier.

Wil jij ook worden ontzorgd? Zoek je zekerheid en financiële rust? Stap gerust ons kantoor een keer binnen voor een kennismaking en een bakje koffie. Of bel voor het maken van een afspraak, dan komen wij bij jou op visite.

Meer informatie over verzekeringen

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram