0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten

Recreatie

Reisverzekering

Er zijn twee soorten reisverzekeringen. Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel de meest passende oplossing. U bent het gehele jaar door verzekerd voor schade geleden tijdens vakanties.

Gaat u minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kunt u beter kiezen voor de kortlopende reisverzekering.

U kunt de dekking van zowel de doorlopende als aflopende reisverzekering zelf samenstellen door bepaalde rubrieken in- of juist uit te sluiten.

Annuleringsverzekering

Een reisverzekering is uit te breiden met een annuleringsverzekering. De annuleringsverzekering dekt de kosten van het annuleren van een reis tot het verzekerd bedrag. Er is ook dekking wanneer u uw vakantie vroegtijdig door een verzekerde gebeurtenis moet afbreken.

Caravanverzekering

Aansprakelijkheid

Zodra de caravan is gekoppeld aan de auto en onderdeel uitmaakt van het verkeer wordt schade veroorzaakt door de caravan gedekt door de WA dekking van het trekkend voertuig. Indien de caravan met de hand wordt verplaatst en tijdens deze handeling schade aan derden veroorzaakt wordt de schade aan de tegenpartij in behandeling genomen door de aansprakelijkheidsverzekeraar.

Schade aan de caravan

Risico’s zoals brand, storm, diefstal, vernieling, botsing, omslaan, slippen, lekkage en andere van buiten komende onheilen kunnen worden afgedekt door een caravanverzekering. Ook extra’s zoals de voortent en inboedel is op een caravanverzekering mee te verzekeren.

Bootverzekering

U kunt uw pleziervaartuig WA verzekeren. Met een WA verzekering bent u verzekerd voor schade die u met uw boot aan anderen toebrengt.

U kunt de WA verzekering van uw bootverzekering uitbreiden met een beperkte of volledige casco dekking. Hiermee verzekert u zich naast de schade aan anderen ook voor schades aan uw eigen boot als gevolg van onder andere brand, storm, aanvaring, inbraak of diefstal.

Uw inboedel, trailer, volgboot en buitenboordmotor kunt u tevens meeverzekeren.

Kampeerautoverzekering

Naast de verplichte WA-verzekering kunt u kiezen voor een beperkte - of een volledige cascodekking. U kunt net als bij een autoverzekering de polis uitbreiden met een ongevallen- of schadeverzekeringen voor inzittenden en rechtsbijstandverzekering.

Schadevrije jaren

U bouwt met een kampeerautoverzekering, net als bij een autoverzekering, schadevrije jaren op. Sommige verzekeraars geven extra korting als u aantoonbaar een goed schadeverleden heeft op uw personenautoverzekering.

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram