0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten

Voor later

Lijfrentevoorziening

Een lijfrenterekening (of lijfrenteverzekering) is een goede manier om in de privésfeer fiscaal vriendelijk een extra pensioenvoorziening op te bouwen. U stort periodiek een bedrag op uw lijfrenterekening (geblokkeerde spaarrekening) en bouwt zo een lijfrentekapitaal op. Op de pensioendatum koopt u een tijdelijk of levenslang pensioen aan. Particulieren openen een lijfrenterekening als aanvulling op of in plaats van het werkgeverspensioen.

De inleg kunt u geheel of gedeeltelijk van uw belastbaar inkomen aftrekken. Door middel van een jaarruimte berekening kunt u jaarlijks bekijken hoeveel u maximaal kan aftrekken van uw inkomstenbelasting. De uitkering op de pensioendatum is belast tegen het op dat moment geldende belastingtarief. Wij hebben voor zowel de opbouw- als de uitkeringsfase diverse mogelijkheden in ons assortiment.

Mocht uw lijfrenteverzekering binnenkort vrijkomen en moet u iets met het kapitaal doen? Neem voor een goed en helder advies contact met ons op. Wij helpen u graag!

Pensioen

Complexe materie! De hoogte van uw pensioen wordt door veel factoren beïnvloed. Gebeurtenissen die veranderingen kunnen veroorzaken zijn onder andere de wijzigingen van de fiscale wet- en regelgeving, veranderingen in uw carrière, samenwonen, kinderen krijgen, een scheiding, overlijden van uw partner en arbeidsongeschiktheid. Wij helpen u graag om dit inzichtelijk te maken.

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram