0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten

Motorverzekering

Omschrijving:

Elke motoreigenaar is verplicht een WA motorverzekering af te sluiten. Met een WA verzekering verzekert u zich tegen schade die u aan anderen veroorzaakt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook schade aan uw eigen motor te verzekeren. U kunt uw motorverzekering uitbreiden met verschillende dekking, zoals:

Ongevallen opzittenden

Bij blijvende invaliditeit of overlijden van de bestuurder en/of passagier als gevolg van een ongeval met het verzekerde voertuig wordt er een vast bedrag uitgekeerd.

Schadeverzekering opzittenden

Als gevolg van een schade geleden met het verzekerd voertuig zijn de bestuurder en passagiers voor zowel letsel- als zaakschade. De verzekeraar keert na een ongeval een bedrag uit dat gelijk is aan de werkelijk geleden schade, weliswaar gemaximeerd tot het verzekerd bedrag.

Rechtsbijstandverzekering

Met een aanvullende rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp om schade aan uw auto of letselschade te verhalen op de tegenpartij.

Accessoires

Heeft uw motor accessoires, dan kunt u deze meeverzekeren voor WA + beperkt casco of allrisk schade.

Helm- en kleding:

Bij sommige verzekeraars kunt u tevens uw helm- en motorkleding meeverzekeren.Heb je een vraag over een Motorverzekering? Of liever persoonlijk contact?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig en vrijblijvend contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram