0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten
hello world!
Gepubliceerd: 28 mei 2022

(tweedehands) fiets verzekeren?

Niet alleen je nieuwe, dure fiets kun je verzekeren maar ook bijvoorbeeld de e-bike van je buurman die je hebt overgekocht.

Of het zin heeft om een tweedehands fiets te verzekeren hangt vooral af van de waarde van het vervoermiddel. Een tweedehands e-bike of racefiets, waar een flink bedrag voor is neergeteld, kan wel degelijk het verzekeren waard zijn.

Dekking

Wil je jouw fiets alleen tegen diefstal verzekeren of wil je ook verzekerd zijn als de fiets door bijvoorbeeld vandalisme/een val beschadigd raakt? Pechhulp kan ook verzekerd worden, wel zo handig als je een keer pech onderweg krijgt.

Aflopend of doorlopend verzekeren?

Een aflopende fietsverzekering heeft een looptijd van 3 tot 5 jaar, de premie betaal je in 1x bij het afsluiten van de fietsverzekering.

Bij een doorlopende fietsverzekering betaal je de premie per maand of per jaar. Je houdt zelf de regie tot wanneer je de verzekering aanhoudt.

Vragen of interesse?

Bel 0168-556888 of maak zelf een (proef)berekening op onze website www.nagtzaamverzekeringen.nl.

Kijk ook eens op onderstaande link voor de ervaringen van anderen met ons kantoor: Nagtzaam verzekeringen en financieel advies in Fijnaart - Informatie over het kantoor (advieskeuze.nl)

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram