0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten
hello world!
Gepubliceerd: 5 juli 2024

OP VAKANTIE? VERGEET JE REISVERZEKERING NIET!

Ga je binnenkort op vakantie? Dan ben je vast al druk bezig met de voorbereidingen. Vergeet je je reisverzekering niet? Die heb je nodig voor een echt zorgeloze vakantie. Waarom? Dat lees je in deze blog.

Bagage

Als je bagage kwijtraakt

Eindelijk geland, je staat te wachten bij de bagageband. De ene na de andere koffer komt voorbij. Maar die van jou? Die komt niet, weg spullen... Normaal gesproken is de luchtvaartmaatschappij dan aansprakelijk. Ook als je koffer uiteindelijk wel verschijnt, maar helemaal beschadigd is bijvoorbeeld. Vergoedt de luchtvaartmaatschappij in jouw geval niet? Fijn dat je dan kunt terugvallen op je reisverzekering.

Diefstal of beschadiging van je spullen

Wordt je tas van je schouder gegrist? Of valt je dure zonnebril kapot op straat? Balen! Wel zo fijn als je een reisverzekering hebt. Je krijgt dan namelijk een vergoeding bij diefstal en schade. Mits je voorzichtig met je spullen om bent gegaan natuurlijk. Laat bijvoorbeeld je telefoon dus niet onbeheerd achter op het strand.

Medische kosten

Word je ziek of krijg je een ongeluk? Met de module ‘medische kosten’ dek je de gemaakte ziektekosten af die niet of niet volledig door jouw zorgverzekeraar uitgekeerd worden. Let op: het eigen risico van de zorgverzekering krijg je meestal niet vergoed.

Wintersport:

Ga je op wintersport vergeet dan niet de module ‘Wintersport' mee te verzekeren. Zo zoef je zorgeloos de bergen af richting de après-ski.

Autohulp en vervangend vervoer:

Pech! Daar sta je dan, midden in Oostenrijk met pech langs de kant van de weg. Met de module ‘Autohulp en vervangend vervoer’ kun je terugvallen op de Alarmcentrale die er voor zorgen dat je zo snel als mogelijk wordt geholpen om je reis voort te zetten. Is reparatie op korte termijn niet mogelijk dan wordt er een soortgelijk voertuig ter beschikking gesteld waarmee je jouw reis kan voortzetten. 

Annulering:

Kun je niet op vakantie omdat een week voor vertrek je arm in het gips is gezet? Of moet je jouw vakantie onderbreken vanwege een ernstig ziek familielid thuis? Met de module ‘Annuleringsverzekering’ ontvang je een uitkering voor de niet genoten reisdagen.

Hulp op vakantie:

Iedere verzekeraar heeft een Alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is en jou helpt wanneer je direct hulp of advies nodig hebt. Sla het telefoonnummer op in je telefoon voordat je op vakantie gaat of neem je (digitale) polis mee, hierop kun je het telefoonnummer ook terugvinden.

Wat kost een reisverzekering?

Aflopende reisverzekering

Met een aflopende reisverzekering verzeker je alleen die ene reis. Je betaalt een bedrag per persoon per dag afhankelijk van de modules die je mee wilt verzekeren. Neem contact met ons op voor de premie.

Doorlopende reisverzekering 

Ga meerdere keren per jaar op vakantie, weekendjes weg en/of boek je weleens hotelovernachtingen? Of ga 1x per jaar wat langer op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering passender en voordeliger. Ieder gezinslid is het gehele jaar verzekerd als ze op vakantie gaan.

Benieuwd naar de premie? Via deze link kunt u zelf een berekening maken en de verzekering zelfs afsluiten: Reis en/of annulering doorlopend - Nagtzaam Verzekeringen Fijnaart

Vragen of interesse?

Bel 0168-556888 of mail ons. Liever een afspraak? Geen probleem, u bent van harte welkom op ons kantoor of wij komen bij u op visite. Neem anders alvast een kijkje op onze website: www.nagtzaamverzekeringen.nl

Kijk ook eens op onderstaande link voor de ervaringen van anderen met ons kantoor: Nagtzaam verzekeringen en financieel advies in Fijnaart - Informatie over het kantoor (advieskeuze.nl)

Tot slot:

Fijne vakantie!

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram