0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten
hello world!
Gepubliceerd: 29 augustus 2023

Kleine woonhuis- of inboedelschade, wat nu?

Kleine woonhuis- of inboedelschade, wat nu?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bijvoorbeeld als je een hete pan op het aanrechtblad zet dat toch niet zo goed tegen hitte kan en daarmee schade aan het aanrechtblad veroorzaakt. Of als je na een dag hard klussen op de bank neerploft en daarna tot de conclusie komt dat de schroevendraaier, die gedachteloos in een achterzak was gestoken, een scheurtje in de bank heeft gemaakt.

Zo maar een paar voorbeelden van lelijke, maar kleine schades. Omdat de schade zo beperkt is kan deze vaak netjes hersteld worden.

Regelmatig wordt door de verzekeraar Nomot ingeschakeld

Nomot is een specialist in het herstellen van uiteenlopende opstal- en inboedelschades. Ze beoordelen of en hoe de schade tóch nog hersteld kan worden en dat is gelukkig regelmatig. Denk bij herstelmogelijkheden bijvoorbeeld aan: 

  • Herstel van meubels: bijvoorbeeld een buts in het dressoir, een vlek door een omgevallen fles wijn, een snee in een bank of schroeiplek op de tafel.
  • Herstel van laminaat, parket of vinyl: een kras, gaatje, buts, deuk, schroei- of brandplek
  • Herstel van aanrechtbladen: een gat of een scheur
  • Herstel van sanitair: wastafels met barst, beschadigde baden of tegels met haarscheuren- Herstel van kozijnen na braakschade
  • Herstel van kleding

Kijk voor nog meer herstelmogelijkheden op www.nomot.nl. 

Wat als de schade niet door Nomot hersteld kan worden?

Als de schade niet door Nomot hersteld kan worden, dan maakt Nomot een schaderapport op. Hierin nemen zij de schade op zodat er niet alsnog een schade-expert ingeschakeld hoeft te worden. Dit scheelt dus tijd en een boel rompslomp.

U heeft na het bezoek van Nomot een vakkundig gerepareerde schade of een rapport waarin de schade is vastgesteld. In beide gevallen kunnen wij de meeste zaak afhandelen.

Vragen?

Heeft u schade of vragen over het proces van de schadeafwikkeling of heeft u andere vragen? Bel 0168-556888 of mail ons. Liever een afspraak? Geen probleem, u bent van harte welkom op ons kantoor of wij komen bij u op visite.

Neem ook eens een kijkje op onze website: Nagtzaam Verzekeringen en Hypotheek Advies Fijnaart

Zie Nagtzaam verzekeringen en financieel advies in Fijnaart - Informatie over het kantoor (advieskeuze.nl) voor de ervaringen van anderen met ons kantoor.

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram