0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten
hello world!
Gepubliceerd: 30 september 2022

Juridische hulp nodig? Een Rechtsbijstand-verzekering kan uitkomst bieden!!!

We leven meer en meer in een "claimcultuur", een conflict komt helaas steeds vaker voor. Soms kom je er zelf niet uit en dan is het wel zo fijn dat je kunt terugvallen op een rechtsbijstandverzekering.

Bekende voorbeelden als particulier zijn: burenruzie, onrechtmatig ontslag, aankoop van een woning en echtscheiding (mediaition). Ook als ondernemer kun je betrokken raken bij een geschil, bijvoorbeeld met je leverancier, klant (ook bij wanbetaling) of personeel.

Wat wordt er verzekerd met een rechtsbijstandverzekering?

Kort samengevat: Hulp en advies bij juridische problemen. Je hebt toegang tot juristen die weten wat zijn rechten en plichten zijn in bepaalde situaties.

Wat kost een rechtsbijstand voor particulieren?

De dekking van een rechtsbijstandverzekering kun je zelf samenstellen zodat je niet onnodig premie betaald voor rubrieken/modules die voor jou niet van toepassing zijn.

Benieuwd naar de premie? Via deze link kun je zelf een indicatieve berekening maken voor een particuliere rechtsbijstandverzekering: Rechtsbijstand - Nagtzaam Verzekeringen Fijnaart. Een zakelijke rechtsbijstandverzekering is veelal maatwerk, neem contact met ons op voor een passende offerte.

Vragen of interesse?

Bel 0168-556888 of mail ons. Liever een afspraak? Geen probleem, u bent van harte welkom op ons kantoor of wij komen bij u op visite. Neem anders alvast een kijkje op onze website: Home - Nagtzaam Verzekeringen Fijnaart

Kijk ook eens op onderstaande link voor de ervaringen van anderen met ons kantoor: Nagtzaam verzekeringen en financieel advies in Fijnaart - Informatie over het kantoor (advieskeuze.nl)

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram