0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten
hello world!
Gepubliceerd: 2 juni 2023

FIETSVERZEKERING, WAT KOST DAT EIGENLIJK?

Er is een passende fietsverzekering voor iedereen. Of je nu dagelijks naar je werk fietst, je kinderen van school haalt met de bakfiets of wekelijks op de racefiets stapt. Met een fietsverzekering ga je met een gerust hart op pad.

Niet alleen je nieuwe, dure fiets kun je verzekeren maar ook bijvoorbeeld de e-bike van je buurman die je hebt overgekocht. Of het zin heeft om een tweedehands fiets te verzekeren hangt vooral af van de waarde van het vervoermiddel.

Tegen welke risico's kan je jouw fiets verzekeren?

Wil je jouw fiets alleen tegen diefstal verzekeren of wil je ook verzekerd zijn als de fiets door bijvoorbeeld vandalisme of een val beschadigd raakt? Deze keuze maak je bij het afsluiten van de verzekering.

Pechhulp kan ook verzekerd worden, wel zo handig als je een keer met stukken langs de kant van het fietspad staat.

Via Fietsverzekering - Nagtzaam Verzekeringen Fijnaart kun je op onze website meer informatie terugvinden en eventueel zelf een premieberekening maken. Kom je er niet aan uit dan horen wij dat graag!

Aflopend of doorlopend verzekeren?

Een aflopende fietsverzekering heeft een looptijd van 3 tot 5 jaar, de premie betaal je in 1x bij het afsluiten van de fietsverzekering. Na het bereiken van de einddatum vervalt de verzekering of ontvang je een voorstel voor een verlenging.  

Bij een doorlopende fietsverzekering betaal je de premie per maand, kwartaal of per jaar. Je houdt zelf de regie tot wanneer je de verzekering aanhoudt want na 1 jaar is de fietsverzekering maandelijks opzegbaar.

Vragen?

Wil je meer informatie over een fietsverzekering of heb je vragen over andere verzekeringskwesties? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0168-556888 of mail ons. Ook kun je op onze website meer informatie over ons aanbod terugvinden, zie Nagtzaam Verzekeringen en Hypotheek Advies Fijnaart.

Liever een afspraak? Geen probleem, u bent van harte welkom op ons kantoor of wij komen bij u op visite.

Benieuwd naar ervaringen van andere met ons kantoor? Neem dan eens een kijkje op Advieskeuze.nl, Nagtzaam verzekeringen en financieel advies in Fijnaart - Informatie over het kantoor (advieskeuze.nl)

Copyright © 2024 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram