0168 556 888
info@nagtzaamverzekeringen.nl
Documenten
hello world!
Gepubliceerd: 30 juni 2022

Camper mateloos populair

Sinds corona zijn campers alsmaar populairder geworden. De kampeerauto is een goed alternatief om comfortabel op vakantie te kunnen. Zowel nieuwe als tweedehands campers zijn erg populair.

U heeft de regie:

Met een camper ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Je hebt letterlijk het stuur in eigen handen, waardoor je zelf kan bepalen waar je heen gaat. Zelf controle hebben over je vakantie is toch wel fijn en tegelijkertijd heb je alles bij de hand.

Camper verzekeren:

Vergeet niet om je camper goed te verzekeren! Naast de verplichte WA-verzekering kun je kiezen voor een beperkte - of een volledige cascodekking. Gezien de waarde van een camper is een uitgebreidere dekking aan te raden. Net als bij een autoverzekering kun je de polis uitbreiden met een ongevallen- of schadeverzekeringen voor inzittenden, pechhulp en rechtsbijstandverzekering. Wij zijn onafhankelijk en kunnen verzekeringen van verschillende verzekeraars aanbieden.

Schadevrije jaren:

Je bouwt met een kampeerautoverzekering schadevrije jaren op. Daarbovenop geven de meeste verzekeraars extra korting als je aantoonbaar een goed schadeverleden op de personenautoverzekering hebt.

Vragen of interesse?

Bel 0168-556888 of stap eens een keer ons kantoor binnen. Je kunt eventueel ook eerst zelf een berekening op onze website maken, zie Kampeerautoverzekering - Nagtzaam Verzekeringen Fijnaart

Kijk ook eens op onderstaande link voor de ervaringen van anderen met ons kantoor: Nagtzaam verzekeringen en financieel advies in Fijnaart - Informatie over het kantoor (advieskeuze.nl)

Copyright © 2023 Nagtzaam Verzekeringen. Alle rechten voorbehouden./
Website: YZCommunicatie
Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram